Romjulskonsert

Bergen Viseforum julespesial !

2. juledag er vi klar med viser, gløgg og deilig romjulsstemning til deg som trenger å lufte kropp og sjel etter julefeiringen. Dørene åpner kl. 20 og vi starter konserten kl.21. Entré er valgfritt beløp til Redd Barnas katastrofefond.

3 fine artister kommer for å dele låtene sine med oss denne kvelden:

 

M. Rodgers

Historier om mennesker og det som skjer mellom dem ligger alltid i bunn i M. Rodgers viseunivers. Dette er visekunst hvor tekstene underbygges av vokal lekenhet i ukompliserte, men uttryksfulle arrangement. Musikken hennes er små historier pakket inn i elegante melodier, krydret med jazz.

www.mrodgers.no

Camilo Beltran – artistside

Camilo skaper et enestående lydbilde med hjelp av gitaren, underlige effekter og klokkerene stemme. Hans observasjoner, opplevelser og erfaringer fortelles gjennom melankolske og harmoniske melodier. Camilo er for tiden aktuell med “We were awakened EP” hans første av 3 Ep’er som hadde slippfest på Bergen Internasjonale Musikkfestival tidligere i høst.

https://camilobeltran.lnk.to/wewereawakened

Brudini

Londonbaserte Brudini er del av det kreative miljøet rundt The Society Club i Soho. Det musikalske utrykket varierer fra rolig, akustisk songwriter-stil til større, mer groovy og orkestrerte landskap. Første låtslipp ”Pale Gold” fikk omtale i Oslo-bloggen Smug og ble spilt på radio i Frankrike. Brudini byr paa et nedtonet arrangement av sin kommende debutskive paa sin aller første konsert i hjembyen Bergen.

www.brudini.com

Velkommen til en varm og fin romjulskveld! ♥

Redd Barnas Katastrofefond:
SMS: send FLUKT til 2434 (200 kroner)
Konto: 7050 06 35280
Gavetelefon: 820 44 144 (200 kroner)