Manzanera Sessions (Uten Anker)

Forankre meg.
Hold meg fast.
Gjør meg fri og gi meg tilhørighet.
 
«Uten anker» er et samarbeid mellom visesangerne M. Rodgers og Maja Svisdahl. Den 23. september spilles 10 viser inn på film i regi av Flimmer Film i Victor Manzara Morales gitarverksted. Vi slipper til 15 heldige publikummere som blir en del av konsertfimen. Med oss på denne sessionen har vi Berit Margrethe H. Stangeland på Cello
For å eksponere oss for det utrygge, må vi noen ganger kutte forankringen. Det er dette “Uten anker” handler om. Å være voksen, å gå på trynet, å klamre seg fast, men også å gi slipp.
 
LINK TIL BILLETTSALG OVER NETT:
https://utenanker.hoopla.no/sales/utenankermanzanerasessions2309/
 
NB: Begrenset antall plasser
 
 
ARTISTENE BAK UTEN ANKER
 
M.RODGERS
 
M. Rodgers er en bergensk sanger og musiker med en stor forkjærlighet for det rare, enkle og rene. Dette er visekunst hvor tekstene underbygges av vokal lekenhet i ukompliserte, men uttrykksfulle arrangement. M. Rodgers heter Marion Rodgers Løseth til vanlig. Hun har lang fartstid som både musiker og sanger, og har medvirket i ulike band og prosjekter både i inn og utland. M.Rodgers slapp sin debutsingel Tålmodighet 20.februar 2016. Hennes debutalbum slippes 18.mars 2017.
 
M.Rodgers sine tekster er direkte, konkrete, folkelige og ærlige. Hun utforsker balansegangen mellom virkeligheten og klisjeene, og forsøker å finne balansen mellom å fortelle personlige historier og si noe allmenngyldig om det å være å menneske.
 
Link til nettside: www.mrodgers.no
Link til musikk: http://phonofile.link/taalmodighet
 
 
MAJA SVISDAHL
 
Maja Svisdahl er en artist og låtskriver fra Trondheim. Hennes visesang noir er intime brev om isolasjon og identitet. Majas debut-EP Alle Ting Flyt ble sluppet digitalt 18 september 2015 på Øra Fonogram. Maja går i studio med ny musikk i løpet av 2017.
 
Maja Svisdahl sine tekster reflekterer rundt isolasjon og identitet. Tekstene er ærlige, poetiske og observerende, men også dypt fundamentert i lengselen etter å høre til, men samtidig føle seg rotløs i menneskelige relasjoner.
 
Link til nettside: www.majasvisdahl.no
Link til musikk: https://open.spotify.com/album/5v9Oo5GEpjcvlvb1wnjpE3
 
Konsertfilmen «Uten Anker – Manzanera sessions» har fått økonomisk støtte fra Bergen Kommune.
 
Foto: Eirik Ullebø