Uten anker turné 2015: Cappelens Forslag, Oslo

Velkommen til en intim konsert i Oslos vidunderligste bokbutikk! Det blir koselig og trangt med god stemning. M. Rodgers og Maja Svisdahl deler visene sine og akkompagnerer og korer for hverandre. Ikke gå glipp av høstens fineste melankolske visejazz-konsert!

Adressen er: Bernt Ankers Gate 4, Oslo, Norway

Vi begynner kl. 20.00

Vi ønsker å forankres fast; i et annet menneske, i en jobb, til et sted. Men noen ganger opplever vi at vi ikke kommer videre fordi ankeret blir for tungt. Forankring kan også føre med seg isolasjon og rastløshet etter noe mer. Hva dette “mer” er, kan hende blir en jakt som varer hele livet. Kanskje vi finner det, kanskje ikke. For å eksponere oss for det utrygge, må vi noen ganger kutte forankringen. Det er dette “Uten Anker” handler om. Å være ung voksen, å gå på trynet, å klamre seg fast, men også å gi slipp. Høsten 2015 legger “Uten Anker” ut på veien med stopp i Oslo, Bergen og Trondheim.

Maja Svisdahl og M.Rodgers er to visekunstnere fra Trondheim og Bergen. Første møte mellom artistene skjedde på Norsk Viseforums landsmøte våren 2015. Der fant de tonen så fort at de bestemte seg for å spille sammen, og etter hvert førte samarbeidet til en turné som har fått navnet ”Uten Anker” stom starter 27. november 2015 og strekker seg videre inn i 2016, følg med for datoer.

Les intervju om turnéen i  Viser.no her.